Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas svogūnų
- 600 gramų vištos filė
- 150 gramų voveraičių
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek prieskonių (vištienos)
- šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome dideliais gabalais vištienos filė. Pabarstome vištieną kario ir trupučiu vištienos prieskoniais ir įtriname sugrūstu česnaku. Laikome apie 3-4 val. Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus, įdedame vištieną. Kepame ant mažos ugnies kol apskrus abi pusės. Voveraites nuplauname ir dedame į keptuvę su įkaitusiu sviestu. Apkepus voveraitėms, sudedame smulkiai pjaustytą svogūną, viską pagardiname pipirais druska ir krapais, prieš baigiant kepti sukrečiame grietinę, kepame 2 min. Patiekiama su virtomis bulvėmis arba ryžiais, bei šviežiomis daržovėmis.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas svogūnų
- 600 gramų vištos filė
- 150 gramų voveraičių
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek prieskonių (vištienos)
- šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome dideliais gabalais vištienos filė. Pabarstome vištieną kario ir trupučiu vištienos prieskoniais ir įtriname sugrūstu česnaku. Laikome apie 3-4 val. Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus, įdedame vištieną. Kepame ant mažos ugnies kol apskrus abi pusės. Voveraites nuplauname ir dedame į keptuvę su įkaitusiu sviestu. Apkepus voveraitėms, sudedame smulkiai pjaustytą svogūną, viską pagardiname pipirais druska ir krapais, prieš baigiant kepti sukrečiame grietinę, kepame 2 min. Patiekiama su virtomis bulvėmis arba ryžiais, bei šviežiomis daržovėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą