REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3/4 stiklinės bazilikų (lapai, smulkinti)
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 1/4 stiklinės svogūnų (saldūs, smulkinti)
  • 1 vienetas vištiena (krūtinėlė, kepta)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 stiklinė parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas duonos (Baguette)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 3/4 stiklinės bazilikų (lapai, smulkinti)
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 1/4 stiklinės svogūnų (saldūs, smulkinti)
  • 1 vienetas vištiena (krūtinėlė, kepta)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 stiklinė parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas duonos (Baguette)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šiam receptui labiausiai tinka orkaitėje kepta vištos krūtinėlė.
    Sumaišykite viename dubenyje kubeliais supjaustytus pomidorus, susmulkintą česnaką, svogūnus, baziliką, 0,5 stiklinės tarkuoto sūrio, kubeliais supjaustytą vištos krūtinėlę bei aliejų ir prieskonius.
    Supjaustykite duoną riekelėmis ir ant jų sudėkite pasigamintą mišinį.
    Sumuštinukus apibarstykite likusiu sūriu.
    Kepkite apie 8-10 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol sūris gražiai išsilydo.
    Patiekite dar šiltus.
    Skanaus.

Autorius: Loreta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų