REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai kiaulės liežuvio
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinpipirių
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek viduržemio prieskonių mišinio

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai kiaulės liežuvio
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinpipirių
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek viduržemio prieskonių mišinio

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulės liežuvius įdedame į puodą, užpilame šaltu vandeniu, sudedame visus SANTA MARIA ir likusius prieskonius. Verdame apie 2 val., kai užvirs toliau verdame ant mažos ugnies.
    Išvirusius liežuvius išimame iš puodo, atšaldome.
    Atšalusius liežuvius supjaustome griežinėliais.
    Pateikiame su majonezu.
    Skanaus.

Autorius: Jelena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų