Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 150 gramų bananų
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas laurų lapų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų veršienos (kepenys)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kepenis supjaustyti plonais gabaliukais, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Užpilti vynu, vienos citrinos sultimis, sudėti žiedais supjaustytus svogūnus ir marinuoti 8 val.
Tada kepenis apkepinti aliejuje, supilti marinatą, įdėti laurą ir patroškinti 4 min.
Prieš troškinimo pabaigą sudėti griežinėliais supjaustytą bananą, apšlakstyti citrinos sultimis ir patiekti su žalumynais.
Garnyrui tinka ryžiai.
INGREDIENTAI:
- 150 gramų bananų
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas laurų lapų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų veršienos (kepenys)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kepenis supjaustyti plonais gabaliukais, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Užpilti vynu, vienos citrinos sultimis, sudėti žiedais supjaustytus svogūnus ir marinuoti 8 val.
Tada kepenis apkepinti aliejuje, supilti marinatą, įdėti laurą ir patroškinti 4 min.
Prieš troškinimo pabaigą sudėti griežinėliais supjaustytą bananą, apšlakstyti citrinos sultimis ir patiekti su žalumynais.
Garnyrui tinka ryžiai.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą