REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 100 gramų kukurūzų
  • 2 vienetai paprikų
  • 200 gramų jautienos (ar liežuvis, virtas)
  • 15 vienetų kiaušinių (lukštų sveikų)
  • 100 gramų konservuotų žirnelių
  • šiek tiek druskos
  • 2 litrai sultinio
  • šiek tiek želatinos (priklauso kokia, 2L skysčiui)
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šiuo būdu galima paruošti ir saldų desertą su vaisiais ir žėlė.
    Patiekalą ruoškite 1-2 dienas iki patiekimo.
    Pirmiausia reikia pradurti (0,5 cm skersmens) kiaušinių viršūnėse skilutes ir išpilti visą turinį, išplauti juos iš vidaus ir išorės, ir sudėti į kiaušinių dėžutę.
    Mėsą, papriką ir žalumynus labai smulkiai supjaustyti.
    Želatiną užpilti šaltu vandeniu, o tuo tarpu į kiaušinių lukštus, paeiliui supilti visus ingredientus, pagardinti prieskoniais pagal skonį ir užpilti šiltame vandenyje ištirpintą želatiną.
    Sudėti kiaušinius maždaug 1 parai į šaldytuvą.
    Prieš patiekiant ant stalo, nuimti lukštą (lukštas geriau nusiims, nuleidus kiaušinius kelioms sekundėms į karštą vandenį).
    Skanaus!

Autorius: Tatjana

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 100 gramų kukurūzų
  • 2 vienetai paprikų
  • 200 gramų jautienos (ar liežuvis, virtas)
  • 15 vienetų kiaušinių (lukštų sveikų)
  • 100 gramų konservuotų žirnelių
  • šiek tiek druskos
  • 2 litrai sultinio
  • šiek tiek želatinos (priklauso kokia, 2L skysčiui)
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šiuo būdu galima paruošti ir saldų desertą su vaisiais ir žėlė.
    Patiekalą ruoškite 1-2 dienas iki patiekimo.
    Pirmiausia reikia pradurti (0,5 cm skersmens) kiaušinių viršūnėse skilutes ir išpilti visą turinį, išplauti juos iš vidaus ir išorės, ir sudėti į kiaušinių dėžutę.
    Mėsą, papriką ir žalumynus labai smulkiai supjaustyti.
    Želatiną užpilti šaltu vandeniu, o tuo tarpu į kiaušinių lukštus, paeiliui supilti visus ingredientus, pagardinti prieskoniais pagal skonį ir užpilti šiltame vandenyje ištirpintą želatiną.
    Sudėti kiaušinius maždaug 1 parai į šaldytuvą.
    Prieš patiekiant ant stalo, nuimti lukštą (lukštas geriau nusiims, nuleidus kiaušinius kelioms sekundėms į karštą vandenį).
    Skanaus!

Autorius: Tatjana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų