REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jeigu dažniausiai gaminate salotas, kurių pagrindas yra salotų lapai ir tokios salotos jums nusibodę, tuomet vietoj salotų lapų pabandykite naudoti bolivinės balandos (kynvos) sėklas. Salotos paruoštos su kynvos sėklomis yra labai gaivios, skanios ir maistingos. Tik būtina nepamiršti, kad prieš verdant kynvos sėklas reikia nuplauti po šaltu vandeniu, kitaip kynva įgaus kartų skonį.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų bolivinė balanda (kynva)
  • 1 vienetas raudonosios paprikos (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas žaliosios paprikos (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas agurkų (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas rausvųjų svogūnų (nedidelio)
  • 1 sauja vyšninių pomidorų (ar kitų mažų)
  • 1 sauja konservuotų kukurūzų
  • 3.5 valgomojo šaukšto alyvuogių aliejaus
  • 3.5 valgomojo šaukšto baltojo vyno acto
  • 2 žiupsneliai džiovinto raudonėlio

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

Porcijų skaičius: 5

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų