REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus
  • 500 gramų varškės
  • 450 gramų persikų (konservuoti)
  • 500 pakelių tešlos (bemielė, sluoksniuota)
  • 1 pakelis pudingo (braškinis)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus
  • 500 gramų varškės
  • 450 gramų persikų (konservuoti)
  • 500 pakelių tešlos (bemielė, sluoksniuota)
  • 1 pakelis pudingo (braškinis)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šaldytos tešlos lakštus atšildyti ir iškočioti ant miltuoto stalo,kepimo formą iškloti tešla ir kepti 200°C temp. orkaitėje apie 10 min.
  2. Varškę sumaišyti su cukrumi ir pudingu.
  3. Formą su apkepusia tešla išimti, supilti varškės masę,apdėlioti pjaustytu persikų skiltelėmis ir dar kepti apie1 5 min. Iškepus,į apibarstyti cukraus pudra.

Autorius: Jolanta.M

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų