Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas citrinų (tarkuota žievė)
- 300 gramų cukraus
- 2 vienetai obuolių
- 3 vienetai kiaušinių
- 400 gramų kvietinių miltų
- 150 mililitrų pieno
- 200 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- 10 gramų kepimo miltelių
- 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Varškę išsukti su sviestu ir cukrumi. Suberti citrinos žievelę, išmaišyti.
Į varškės masę įmušti kiaušinius, supilti pieną ir suberti vanilinį cukrų. Išmaišyti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska ir supilti į varškės masę, išsukti.
Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais, sudėti į tešlą.
Sukrėsti tešlą į kepimo formą, išteptą riebalais, ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas citrinų (tarkuota žievė)
- 300 gramų cukraus
- 2 vienetai obuolių
- 3 vienetai kiaušinių
- 400 gramų kvietinių miltų
- 150 mililitrų pieno
- 200 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- 10 gramų kepimo miltelių
- 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Varškę išsukti su sviestu ir cukrumi. Suberti citrinos žievelę, išmaišyti.
Į varškės masę įmušti kiaušinius, supilti pieną ir suberti vanilinį cukrų. Išmaišyti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska ir supilti į varškės masę, išsukti.
Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais, sudėti į tešlą.
Sukrėsti tešlą į kepimo formą, išteptą riebalais, ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą