Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 300 gramų aviečių
- 150 gramų cukraus
- 150 gramų jogurto
- 150 mililitrų grietinėlės (riebi)
- 30 gramų juodojo šokolado
- 200 gramų varškės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avietes suplakti su blenderiu kartu su 50 g cukraus, kelias uogas palikti papuošimui.
Varškę, likusį cukrų ir jogurtą taip pat suplakti.
Grietinėlę suplakti ir įmaišyti į varškės masę.
Šokoladą sutarkuoti.
Varškės masę, avietes, šokoladą sluoksniais supilti į stiklines.
Papuošti avietėmis ir padėti į šaldytuvą 30 min.
INGREDIENTAI:
- 300 gramų aviečių
- 150 gramų cukraus
- 150 gramų jogurto
- 150 mililitrų grietinėlės (riebi)
- 30 gramų juodojo šokolado
- 200 gramų varškės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avietes suplakti su blenderiu kartu su 50 g cukraus, kelias uogas palikti papuošimui.
Varškę, likusį cukrų ir jogurtą taip pat suplakti.
Grietinėlę suplakti ir įmaišyti į varškės masę.
Šokoladą sutarkuoti.
Varškės masę, avietes, šokoladą sluoksniais supilti į stiklines.
Papuošti avietėmis ir padėti į šaldytuvą 30 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą