Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 5 vienetai svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek batono (riekės)
- 3 stiklinės pieno
- 50 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- 30 gramų sviesto
- 1 stiklinė grietinės
- 1 litras sultinio (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus nulupti, supjaustyti griežinėliais, pridėti sviesto ir troškinti uždengus 20 minučių, nedideliame kiekyje buljono. Po to įpilti likusį buljoną, miltus, pieną ir grietinėlę, pasūdyti, išmaišyti ir virti 20 minučių. Baltą duoną apkepinti svieste iš abiejų pusių keptuvėje. Sūrį sutarkuoti, sumaišyti su kiaušinio tryniais. Šia mase aptepti apkepintos duonos riekutes. Į lėkštę išdelioti apteptos duonos riekutes ir apipilti verdančia sriuba. Patiekti po kelių minučių.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 5 vienetai svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek batono (riekės)
- 3 stiklinės pieno
- 50 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- 30 gramų sviesto
- 1 stiklinė grietinės
- 1 litras sultinio (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus nulupti, supjaustyti griežinėliais, pridėti sviesto ir troškinti uždengus 20 minučių, nedideliame kiekyje buljono. Po to įpilti likusį buljoną, miltus, pieną ir grietinėlę, pasūdyti, išmaišyti ir virti 20 minučių. Baltą duoną apkepinti svieste iš abiejų pusių keptuvėje. Sūrį sutarkuoti, sumaišyti su kiaušinio tryniais. Šia mase aptepti apkepintos duonos riekutes. Į lėkštę išdelioti apteptos duonos riekutes ir apipilti verdančia sriuba. Patiekti po kelių minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą