REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus (kremui)
  • 50 gramų cukraus (tešlai)
  • 2 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 200 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 50 mililitrų grietinėlės (33-35%, kremui)
  • 150 gramų varškės (pertrinta arba "Filadelfija", kremui)
  • 50 gramų sviesto (tešlai)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (tešlai)
  • 10 gramų želės (mėgiamo skonio)
  • šiek tiek vaisių (ar uogos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Minkštą sviestą išsukame su cukrumi. Po to įmaišome kiaušinį, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
    Išminkome tešlą.
    Įtiesiame tešlą į kepimo formą (turėjau 27 cm skersmens apvalią). Reikia tešla iškloti ir kepimo formos dugną, ir šonus.
    Ant tešlos užtiesti kepimo popierių ir užpilti žirniais ar pupomis.
    Kepti 20 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje. Pupos reikalingos, kad tešla nepakiltų.
    Iškepusį pagrindą atvėsinkite.
    Išplakite cukrų su grietinėle.
    Įmaišykite varškę ir supilkite ant pagrindo.
    Išdėliokite vaisius: gali būti švieži ar konservuoti, taip pat tinka uogos.
    Ištirpinkite želė kaip nurodyta ant pakuotės ir supilkite ant viršaus, kad padengtų vaisius.
    Laikykite šaldytuve apie 3-4 valandas.
    Skanaus!

Autorius: Augustė

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus (kremui)
  • 50 gramų cukraus (tešlai)
  • 2 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 200 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 50 mililitrų grietinėlės (33-35%, kremui)
  • 150 gramų varškės (pertrinta arba "Filadelfija", kremui)
  • 50 gramų sviesto (tešlai)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (tešlai)
  • 10 gramų želės (mėgiamo skonio)
  • šiek tiek vaisių (ar uogos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Minkštą sviestą išsukame su cukrumi. Po to įmaišome kiaušinį, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
    Išminkome tešlą.
    Įtiesiame tešlą į kepimo formą (turėjau 27 cm skersmens apvalią). Reikia tešla iškloti ir kepimo formos dugną, ir šonus.
    Ant tešlos užtiesti kepimo popierių ir užpilti žirniais ar pupomis.
    Kepti 20 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje. Pupos reikalingos, kad tešla nepakiltų.
    Iškepusį pagrindą atvėsinkite.
    Išplakite cukrų su grietinėle.
    Įmaišykite varškę ir supilkite ant pagrindo.
    Išdėliokite vaisius: gali būti švieži ar konservuoti, taip pat tinka uogos.
    Ištirpinkite želė kaip nurodyta ant pakuotės ir supilkite ant viršaus, kad padengtų vaisius.
    Laikykite šaldytuve apie 3-4 valandas.
    Skanaus!

Autorius: Augustė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų