Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 50 gramų cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 180 gramų kvietinių miltų
- 50 gramų aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pyragas formuotas 26 cm skersmens formoje.
Išminkome tešlą. 30 min. palaikome šaldymo kameroje ir iškočiojame. Tešla reikia iškloti kepimo formą.
Ant tešlos uždedame kepimo popierių ir užpilame žirnių, kad neiškiltų per daug.
Kepame 180 laipsnių orkaitėje 20-25 min.
Užpilas:
50 g cukraus
150 g grietinėlės sūrio (maskarponė)
50 ml grietinėlės 33%
Vaisiai ir uogos
10 g želatinos
Cukrų su grietinėle, maskarpone sūriu gerai išplakame su mikseriu.
Grietinės mišinį užpilame ant pyrago pagrindo.
Sudedame vaisius ir uogas.
Želatiną ištirpiname nedideliame kiekyje vandens ir atvėsintą užpilame ant pyrago viršaus.
Palaikome šaldytuve 2 valandas.
Skanaus pyrago! :)
INGREDIENTAI:
- 50 gramų cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 180 gramų kvietinių miltų
- 50 gramų aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pyragas formuotas 26 cm skersmens formoje.
Išminkome tešlą. 30 min. palaikome šaldymo kameroje ir iškočiojame. Tešla reikia iškloti kepimo formą.
Ant tešlos uždedame kepimo popierių ir užpilame žirnių, kad neiškiltų per daug.
Kepame 180 laipsnių orkaitėje 20-25 min.
Užpilas:
50 g cukraus
150 g grietinėlės sūrio (maskarponė)
50 ml grietinėlės 33%
Vaisiai ir uogos
10 g želatinos
Cukrų su grietinėle, maskarpone sūriu gerai išplakame su mikseriu.
Grietinės mišinį užpilame ant pyrago pagrindo.
Sudedame vaisius ir uogas.
Želatiną ištirpiname nedideliame kiekyje vandens ir atvėsintą užpilame ant pyrago viršaus.
Palaikome šaldytuve 2 valandas.
Skanaus pyrago! :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą