Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas bananų
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 400 gramų kvietinių miltų
- 100 mililitrų aliejaus
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 400 mililitrų pasukų
- 2 valgomieji šaukštai linų sėmenų (sumalti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išmaišyti pasukas, kiaušinius, cukrų ir aliejų.
Bananą sutrinti ir sudėti į pasukų masę. Suplakti su mikseriu.
Tada suberti miltus, linų sėmenis ir kepimo miltelius. Gerai išmaišyti.
Kepti specialioje vaflinėje pagal instrukciją.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas bananų
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 400 gramų kvietinių miltų
- 100 mililitrų aliejaus
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 400 mililitrų pasukų
- 2 valgomieji šaukštai linų sėmenų (sumalti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išmaišyti pasukas, kiaušinius, cukrų ir aliejų.
Bananą sutrinti ir sudėti į pasukų masę. Suplakti su mikseriu.
Tada suberti miltus, linų sėmenis ir kepimo miltelius. Gerai išmaišyti.
Kepti specialioje vaflinėje pagal instrukciją.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą