Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 70 gramų cukraus
- 100 mililitrų pieno
- 1.5 stiklinės pieno (milteliai)
- 3 valgomieji šaukštai grietinėlės
- 100 gramų sviesto
- 0.5 stiklinės kokosų (drožlės)
- 2 vienetai vaflių (pakai)
- 250 gramų sūris (serbiškas „Kajmak“)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pieną su cukrumi supilkite į puodą ir pakaitinkite, kol cukrus ištirps.
Sudėkite į puodą sviestą, palaukite, kol jis išsilydys, sudėkite pieno miltelius, kokosų drožles ir maišydami kaitinkite, kol gausis vientisa masė.
Gautą masę atšaldykite.
Serbišką sūrį sudėkite į atskirą puodą, pašildykite ir sumaišykite su grietinėle iki vientisos masės.
Sūrio masę taip pat atvėsinkite.
Vaflius pakaitomis pertepkite pasiruoštais pertepimais, sudėkite vieną ant kito ir paslėkite kelioms valandoms šaltai.
Patiekite supjaustę rombais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 70 gramų cukraus
- 100 mililitrų pieno
- 1.5 stiklinės pieno (milteliai)
- 3 valgomieji šaukštai grietinėlės
- 100 gramų sviesto
- 0.5 stiklinės kokosų (drožlės)
- 2 vienetai vaflių (pakai)
- 250 gramų sūris (serbiškas „Kajmak“)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pieną su cukrumi supilkite į puodą ir pakaitinkite, kol cukrus ištirps.
Sudėkite į puodą sviestą, palaukite, kol jis išsilydys, sudėkite pieno miltelius, kokosų drožles ir maišydami kaitinkite, kol gausis vientisa masė.
Gautą masę atšaldykite.
Serbišką sūrį sudėkite į atskirą puodą, pašildykite ir sumaišykite su grietinėle iki vientisos masės.
Sūrio masę taip pat atvėsinkite.
Vaflius pakaitomis pertepkite pasiruoštais pertepimais, sudėkite vieną ant kito ir paslėkite kelioms valandoms šaltai.
Patiekite supjaustę rombais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą