REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai paprikų (žalia)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 litras grybų (marinuoti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybai dažniausiai būna susmulkinti tai su jais nieko nereikia daryti, o taip tai jeigu kokiom galvutėm tai truputį pasmulkinti. Pomidorus, papriką ir svogūnus susmulkinti kubeliais. Pirmiausiai pakepinti truputį svogūnus, tada suberti papriką, vėl pakepinti. Paskui beremi pomidorai, vėl kepinama. Galiausiai suberiami grybai. Viskas išmaišoma, pakepinama. Galiausiai sudedama grietinė ir majonezas, viskas gerai išmaišoma, dar pakepinama. Išjungus viryklę truputį palikti uždengus keptuvės dangtį, kad susigertų skoniai.
    Patiekiama su karštomis bulvėmis.
    Valgomas ir šiltas ir šaltas.

    Ingridiantai 4 asmenims.

    Galima daugiau svogūnų ar paprikų, kas kam labiau patinka ir tinka :)

Autorius: Edita

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai paprikų (žalia)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 litras grybų (marinuoti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybai dažniausiai būna susmulkinti tai su jais nieko nereikia daryti, o taip tai jeigu kokiom galvutėm tai truputį pasmulkinti. Pomidorus, papriką ir svogūnus susmulkinti kubeliais. Pirmiausiai pakepinti truputį svogūnus, tada suberti papriką, vėl pakepinti. Paskui beremi pomidorai, vėl kepinama. Galiausiai suberiami grybai. Viskas išmaišoma, pakepinama. Galiausiai sudedama grietinė ir majonezas, viskas gerai išmaišoma, dar pakepinama. Išjungus viryklę truputį palikti uždengus keptuvės dangtį, kad susigertų skoniai.
    Patiekiama su karštomis bulvėmis.
    Valgomas ir šiltas ir šaltas.

    Ingridiantai 4 asmenims.

    Galima daugiau svogūnų ar paprikų, kas kam labiau patinka ir tinka :)

Autorius: Edita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų