REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 120 gramų miltai
  • 75 gramai margarino
  • 1/3 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 valgomieji šaukštai vandens
  • 3 vienetai kiaušinių (XL)
  • 1.5 valgomojo šaukšto majonezo
  • 100 mililitrų pieno
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 saujelė prieskonių
  • 175 gramai sūris
  • 460 gramų tunų ( konservuotas)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 120 gramų miltai
  • 75 gramai margarino
  • 1/3 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 valgomieji šaukštai vandens
  • 3 vienetai kiaušinių (XL)
  • 1.5 valgomojo šaukšto majonezo
  • 100 mililitrų pieno
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 saujelė prieskonių
  • 175 gramai sūris
  • 460 gramų tunų ( konservuotas)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą sumaišyti su miltais, druska, įpilti vandens ir išminkyti. Įdėti tešlos kamuolėlį į šaldytuvą. Tešlą prispausti prie 24-26cm skersmens kepimo formos, išteptos sviestu.
  2. Svogūną susmulkinti ir pakepinti ant įkaitinto sviesto. Pagardinti juos mėgstamais prieskoniais, pvz., druska, pipirais, čiobreliais. Tada juos sudėti ant pyrago pagrindo.
  3. Ant viršaus paskirstyti nusunktą ir pasmulkintą tuną, apibarstyti tarkuotu sūriu.
  4. Inde sumaišyti majonezą su pienu. Įmušti kiaušinius ir išplakti. Paskaninti druska ir pipirais.
  5. Mišinį užpilti ant pyrago. Ant viršaus sudėti pomidorų griežinėlius, pabarstyti čiobreliu.
    Kepti iki 190°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

    Skanaus!

Autorius: Ieva Visockytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų