REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 8 kilogramai kopūstų
  • 1 gramas morkų
  • 400 mililitrų aliejaus
  • 250 mililitrų acto
  • 500 gramų pomidorų padažo
  • 200 gramų cukraus
  • 100 gramų druskos

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 8 kilogramai kopūstų
  • 1 gramas morkų
  • 400 mililitrų aliejaus
  • 250 mililitrų acto
  • 500 gramų pomidorų padažo
  • 200 gramų cukraus
  • 100 gramų druskos

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 15

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstus supjaustyti šiaudeliais, o morkas sutarkuoti . Sudėti visus prieskonius ir pomidorų padažą. Išmaišyti ir palikti per naktį šaltoje vietoje. Kitą dieną kopūstus sudėti į didelį puodą ir troškinti 45 min. Paragauti, jei trūksta prieskonių, pridėti. Troškintus kopūstus sudedame į iškaitintus stiklainius ir uždarome iškaitintais dangteliais.

    Šių kopūstų skonis labai panašus į troškintų - raugintų kopūstų.

Autorius: Jolanta.M

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų