Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas kalmarų
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 500 gramų grietinės
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplauti ir išvalyti kalmarus, 10 min palaikyti verdančiame vandenyje. Kalmarus truputį atvėsinti ir supjaustyti šiaudeliais. Smulkiai supjaustyti svogūnus. Sviestą ištirpinti keptuvėje ir jame pakepinti svogūnus, po to sudėti kalmarus ir kartu pakepinti dar 5 min. Paskiau įpilti vandens tiek, kad viskas būtų apsemta ir troškinti 25 min. Padažui: grietinę (galima dėti 250 g grietinės ir 250 g majonezo, tuomet bus aštriau), druską, ir pipirus sumaišyti. Kalmarus išimti į lėkštę, užpilti padažu ir apibarstyti žalumynais.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas kalmarų
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 500 gramų grietinės
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplauti ir išvalyti kalmarus, 10 min palaikyti verdančiame vandenyje. Kalmarus truputį atvėsinti ir supjaustyti šiaudeliais. Smulkiai supjaustyti svogūnus. Sviestą ištirpinti keptuvėje ir jame pakepinti svogūnus, po to sudėti kalmarus ir kartu pakepinti dar 5 min. Paskiau įpilti vandens tiek, kad viskas būtų apsemta ir troškinti 25 min. Padažui: grietinę (galima dėti 250 g grietinės ir 250 g majonezo, tuomet bus aštriau), druską, ir pipirus sumaišyti. Kalmarus išimti į lėkštę, užpilti padažu ir apibarstyti žalumynais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą