Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- šiek tiek mairūnų
- 1 vienetas svogūnų
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 70 gramų aliejaus
- 3 vienetai burokėlių
- šiek tiek prieskonių (Kotanyi ,,Baravykų ir prieskoninių žolelių mišinys'')
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei. Svogūnus apkepinti aliejuje, po to supilti tarkuotus burokus, pridėti druskos, Kotanyi prieskonių, mairūno. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 min. Suformuoti rožę - į susuktą buroko juostelę pridėti salotų. Papuošti krapais.
Tinka Kūčioms.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- šiek tiek mairūnų
- 1 vienetas svogūnų
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 70 gramų aliejaus
- 3 vienetai burokėlių
- šiek tiek prieskonių (Kotanyi ,,Baravykų ir prieskoninių žolelių mišinys'')
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei. Svogūnus apkepinti aliejuje, po to supilti tarkuotus burokus, pridėti druskos, Kotanyi prieskonių, mairūno. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 min. Suformuoti rožę - į susuktą buroko juostelę pridėti salotų. Papuošti krapais.
Tinka Kūčioms.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą