REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai paprikų (geltonos)
  • šiek tiek paprikų (milteliai)
  • 2 vienetai paprikų (raudonos)
  • šiek tiek grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 600 mililitrų sultinio (daržovių)
  • šiek tiek čili pipirų (pipiras, geltonas)
  • šiek tiek čili pipirų (raudonas)
  • šiek tiek kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paprikas supjaustome gabalėliais. Į vieną puodą pilame 300 ml daržovių buljono ir sudedame raudoną papriką, i kitą puodą supilame likusį 300 ml buljoną ir dedame geltoną papriką. Smulkiai supjaustome čili pipirą ir raudonąjį dedame į raudonos paprikos puodą, o galtonajį į geltonos. Čili dėti labai mažai. Neturi būti aštru. Viską išverdame. Išvirus viską pertrinti per sietelį arba sutrinti su specialiu mikseriu. Į raudoną sriubą įberti truputelį paprikos miltelių, į geltonąją įberti kario miltelių, abi sriubytes pagardinti druska ir pipirais, įpilti truputėlį grietinėlės ir dar kartą užvirti.

    Pilti sriubą reikia vienu metu - iš vienos puses geltoną, o iš kitos raudoną. Kantrybė nugalės. Tuos, kuriuos norėsite pavaišinti, bus maloniai nustebinti.
    P.S. Iš šio kiekio išeina maždaug 2-3 porcijos. Sriuba turi būti kreminė. Galima virti ir į mažesnį kiekį buljono. Tirštą visada galima praskiesti.

    Skanaus!

Autorius: Vilma

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai paprikų (geltonos)
  • šiek tiek paprikų (milteliai)
  • 2 vienetai paprikų (raudonos)
  • šiek tiek grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 600 mililitrų sultinio (daržovių)
  • šiek tiek čili pipirų (pipiras, geltonas)
  • šiek tiek čili pipirų (raudonas)
  • šiek tiek kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paprikas supjaustome gabalėliais. Į vieną puodą pilame 300 ml daržovių buljono ir sudedame raudoną papriką, i kitą puodą supilame likusį 300 ml buljoną ir dedame geltoną papriką. Smulkiai supjaustome čili pipirą ir raudonąjį dedame į raudonos paprikos puodą, o galtonajį į geltonos. Čili dėti labai mažai. Neturi būti aštru. Viską išverdame. Išvirus viską pertrinti per sietelį arba sutrinti su specialiu mikseriu. Į raudoną sriubą įberti truputelį paprikos miltelių, į geltonąją įberti kario miltelių, abi sriubytes pagardinti druska ir pipirais, įpilti truputėlį grietinėlės ir dar kartą užvirti.

    Pilti sriubą reikia vienu metu - iš vienos puses geltoną, o iš kitos raudoną. Kantrybė nugalės. Tuos, kuriuos norėsite pavaišinti, bus maloniai nustebinti.
    P.S. Iš šio kiekio išeina maždaug 2-3 porcijos. Sriuba turi būti kreminė. Galima virti ir į mažesnį kiekį buljono. Tirštą visada galima praskiesti.

    Skanaus!

Autorius: Vilma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų