Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai paprikų (geltonos)
- šiek tiek paprikų (milteliai)
- 2 vienetai paprikų (raudonos)
- šiek tiek grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 600 mililitrų sultinio (daržovių)
- šiek tiek čili pipirų (pipiras, geltonas)
- šiek tiek čili pipirų (raudonas)
- šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paprikas supjaustome gabalėliais. Į vieną puodą pilame 300 ml daržovių buljono ir sudedame raudoną papriką, i kitą puodą supilame likusį 300 ml buljoną ir dedame geltoną papriką. Smulkiai supjaustome čili pipirą ir raudonąjį dedame į raudonos paprikos puodą, o galtonajį į geltonos. Čili dėti labai mažai. Neturi būti aštru. Viską išverdame. Išvirus viską pertrinti per sietelį arba sutrinti su specialiu mikseriu. Į raudoną sriubą įberti truputelį paprikos miltelių, į geltonąją įberti kario miltelių, abi sriubytes pagardinti druska ir pipirais, įpilti truputėlį grietinėlės ir dar kartą užvirti.
Pilti sriubą reikia vienu metu - iš vienos puses geltoną, o iš kitos raudoną. Kantrybė nugalės. Tuos, kuriuos norėsite pavaišinti, bus maloniai nustebinti.
P.S. Iš šio kiekio išeina maždaug 2-3 porcijos. Sriuba turi būti kreminė. Galima virti ir į mažesnį kiekį buljono. Tirštą visada galima praskiesti.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai paprikų (geltonos)
- šiek tiek paprikų (milteliai)
- 2 vienetai paprikų (raudonos)
- šiek tiek grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 600 mililitrų sultinio (daržovių)
- šiek tiek čili pipirų (pipiras, geltonas)
- šiek tiek čili pipirų (raudonas)
- šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paprikas supjaustome gabalėliais. Į vieną puodą pilame 300 ml daržovių buljono ir sudedame raudoną papriką, i kitą puodą supilame likusį 300 ml buljoną ir dedame geltoną papriką. Smulkiai supjaustome čili pipirą ir raudonąjį dedame į raudonos paprikos puodą, o galtonajį į geltonos. Čili dėti labai mažai. Neturi būti aštru. Viską išverdame. Išvirus viską pertrinti per sietelį arba sutrinti su specialiu mikseriu. Į raudoną sriubą įberti truputelį paprikos miltelių, į geltonąją įberti kario miltelių, abi sriubytes pagardinti druska ir pipirais, įpilti truputėlį grietinėlės ir dar kartą užvirti.
Pilti sriubą reikia vienu metu - iš vienos puses geltoną, o iš kitos raudoną. Kantrybė nugalės. Tuos, kuriuos norėsite pavaišinti, bus maloniai nustebinti.
P.S. Iš šio kiekio išeina maždaug 2-3 porcijos. Sriuba turi būti kreminė. Galima virti ir į mažesnį kiekį buljono. Tirštą visada galima praskiesti.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą