REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kmynų
  • šiek tiek mairūnų
  • 500 gramų morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 2 stiklinės sultinio (natūralus vištienos ar daržovių)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Skani trinta sriuba – puikiai tiks pietums.

    Svogūnus ir česnakus nulupti, susmulkinti, pakepinti svieste.
    Morkas, bulves nulupti, susmulkinti ir išvirti vištienos arba daržovių sultinyje.
    Tada pagal skonį pagardint kmynais, mairūnais, juodaisiais pipirais, sudėti keptus svogūnus ir česnakus, suberti karį ir dar pakaitinti.

    Sriubą supilti į plakimo indą ir suplakti iki tyrės. Tada dar kartą pakaitinti.
    Pakepinti baltos duonos kubelius – skrebučius.

    Tiekti su grietinėle ir skrebučiais. Beje skrebučius reiktų dėti iškart prieš tiekiant, nes tada jie išlieka traškūs, neprisigeria sriubos.

    Skanaus!

Autorius: Roberta

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kmynų
  • šiek tiek mairūnų
  • 500 gramų morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 2 stiklinės sultinio (natūralus vištienos ar daržovių)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Skani trinta sriuba – puikiai tiks pietums.

    Svogūnus ir česnakus nulupti, susmulkinti, pakepinti svieste.
    Morkas, bulves nulupti, susmulkinti ir išvirti vištienos arba daržovių sultinyje.
    Tada pagal skonį pagardint kmynais, mairūnais, juodaisiais pipirais, sudėti keptus svogūnus ir česnakus, suberti karį ir dar pakaitinti.

    Sriubą supilti į plakimo indą ir suplakti iki tyrės. Tada dar kartą pakaitinti.
    Pakepinti baltos duonos kubelius – skrebučius.

    Tiekti su grietinėle ir skrebučiais. Beje skrebučius reiktų dėti iškart prieš tiekiant, nes tada jie išlieka traškūs, neprisigeria sriubos.

    Skanaus!

Autorius: Roberta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų