INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 0.5 vieneto citrinų
- 300 gramų moliūgų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 150 gramų kiaulės šoninės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek laurų lapų
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek juodųjų pipirų
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išverdame iš anksto užmarinuotą šoninės gabaliuką (šoninė pritriname, česnaku, druska, pipirais ir palaistome citrinos sultimis). Šoninei likus virti apie 30 min. į puodą sumetame visas iš anksto supjaustytas nedideliais gabaliukais daržoves, įdedame SANTA MARIA petražolių ir prieskonių pagal skonį. Verdame, kol daržovės neišvirs (apie 25-30 min.).
Išvirusias daržoves išimame į atskirą puodą ir sublenderiuojame. Gautą tyrelę praskiedžiame su nedideliu kiekiu sultinio, kad gautųsi tiršta sriuba. Šoninę supjaustome mažais gabaliukais. Į lėkštę įpilame sriubos, o iš viršaus pabarstome supjaustytais šoninės gabaliukais ir išspaudžiame citrinos.
Autorius: Jelena
REKLAMA