REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2.5 stiklinės sultinio (vištienos)
  • 7 vienetai bulvių
  • 7 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 skiltelės česnakų
  • 0.5 vieneto burokėlių (virtas, tarkuotas)
  • 300 gramų mesos (malta)
  • šiek tiek prieskonių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 2.5 stiklinės sultinio (vištienos)
  • 7 vienetai bulvių
  • 7 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 skiltelės česnakų
  • 0.5 vieneto burokėlių (virtas, tarkuotas)
  • 300 gramų mesos (malta)
  • šiek tiek prieskonių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į verdantį sultinį sudėti pjaustytas bulves ir morką. Kai užvirs sudėti maltą mėsą. Bulvėms bei mėsai išvirus,sudedame virtus burokėlius, pakepintą svogūną, česnaką, prieskonius. Viską sutriname trintuvu, užviriname. Į sriubą įpilame truputį grietinėlės ir patiekiame.

    Tai tiršta ir labai skani sriuba!

Autorius: Jolanta.M

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų