INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek majonezo
- šiek tiek pievagrybių
- šiek tiek sūris
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek sluoksniuotos tešlos (šaldyta bemielė)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sluoksniuotą tešlą atšildyti, supjaustyti trikampėliais ir išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Pievagrybius susmulkinti, apkepinti su šlakeliu aliejaus, pasūdyti, papipirinti. Sūrį sutarkuoti rupia tarka ir sumaišyti su majonezu ir kepintais pievagrybiais. Gauta mase aptepti tešlos trikampėlius, pašauti į 180 laipsnių orkaitę ir kepti 20 min. Skanaus!
Autorius: Jurgita
REKLAMA