REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų lašišos filė be odos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 saujos džiūvesėlių
  • 1 sauja miltai
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 žiupsneliai raudonėlių

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų lašišos filė be odos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 saujos džiūvesėlių
  • 1 sauja miltai
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 žiupsneliai raudonėlių

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lašišos filė supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais ir nusausinti.
  2. Į sausą keptuvę suberti džiūvėsėlius, tuomet suberti prieskonius ir aliejų, išmaišyti ir pakepinti, kol paruduos.
  3. Lašišą apvolioti miltuose, tuomet plaktame kiaušinyje, tuomet džiūvėsėliuose. Visus gabalėlius sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
  4. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus!

Autorius: Ieva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų