REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 litro grybų
  • 4 valgomieji šaukštai acto
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 3/4 litro vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • šiek tiek pipirai (kvapnieji)
  • 3 laurų lapų (lapai)
  • 3 skiltelės česnakų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1.5 litro grybų
  • 4 valgomieji šaukštai acto
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 3/4 litro vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • šiek tiek pipirai (kvapnieji)
  • 3 laurų lapų (lapai)
  • 3 skiltelės česnakų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus išvirkite puode be druskos ir nukoškite. Kol grybai verda, galite pasiruošti stiklainius - sudėkite juo į vandenį ir pakaitinkite 10 minučių.
  2. Tada grybus sudėkite į didelį puodą, užpilkite actu, vandeniu, užberkite cukraus, druskos ir sudėkite kvapiųjų pipirų žirnelius, lauro lapelius ir česnako skilteles. Užvirkite ant aukštos ugnies, tada sumažinkite ją iki vidutinės ir pavirkite 15 minučių.
  3. Sudėkite grybus į paruoštus stiklainius ir sandariai uždarykite.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų