Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek mairūnų
- 1 vienetas svogūnų
- 750 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 vienetas batono (riekė)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos faršą minkome, dedame kiaušinį, prieskonius, smulkintą svogūną bei česnaką. Kai mėsos tešla gerai išminkyta, kartu su mirkytu batonu, darome kotletus (mėsos blynelius). Kotletus kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių ant labai mažos ugnies. Kas mėgsta minkštesnius, galima patroškinti keliolika minučių vandenyje.
Tiekiame su bulvių koše bei salotomis. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek mairūnų
- 1 vienetas svogūnų
- 750 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 vienetas batono (riekė)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos faršą minkome, dedame kiaušinį, prieskonius, smulkintą svogūną bei česnaką. Kai mėsos tešla gerai išminkyta, kartu su mirkytu batonu, darome kotletus (mėsos blynelius). Kotletus kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių ant labai mažos ugnies. Kas mėgsta minkštesnius, galima patroškinti keliolika minučių vandenyje.
Tiekiame su bulvių koše bei salotomis. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą