REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 Porcijų skaičius: 9
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Orkaite įkaitiname iki 210°C temp. orkaitėje. 2 kiaušinius, 2 trynius suplakti kartu su 100 g cukraus iki purumo, mase turi padidėti 2-3 kartus. Persijoti miltus ir kakava, viska atsargiai sumaišyti.
 - Likusius 2 baltymus suplakti su likusiumi cukrumi(t.y.- 20g) iki standžios mases, sudėti i tešla ir atsargiai sumaišyti iki vientisos mases. Tešlą supilame I forma ir kepame 10-12min. Iškeptą biskvitą atvėsinti.
 - Kremui suplakame mascarpone sūri su sutirštintu pienu iki vientisos mases.
 - Biskvitą perpjauname išilgai. Viena puse sutepame kremu ir uždengiame su kita biskvito puse. Dedam I šaldytuvą 30min.
 - Karsto vandens vonelėje ištirpiname šokoladą, išimame tortą iš šaldytuvo ir apipilame ji ištirpintu šokoladu. Dedam vėl į šaldytuvą kol šokoladas sustings.
 -  Skonis nesiskiria nuo parduotuveje pirktu Kinder Deliz skanėstu – tik viskas ekologiška ir pigau. 
Skanaus. 
REKLAMA
 
  
