REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 Porcijų skaičius: 9
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Orkaite įkaitiname iki 210°C temperatūros . 2 kiaušinius, 2 trynius suplakti kartu su 100 g cukraus iki purumo, mase turi padidėti 2-3 kartus. Persijoti miltus ir kakava, viska atsargiai sumaišyti.
 - Likusius 2 baltymus suplakti su likusiumi cukrumi (t.y.- 20 g) iki standžios mases, sudėti i tešla ir atsargiai sumaišyti iki vientisos mases. Tešlą supilame į formą ir kepame 10 - 12 min. Iškeptą biskvitą atvėsinti.
 - Kremui suplakame maskarponės sūrį su sutirštintu pienu iki vientisos mases.
 - Biskvitą perpjauname išilgai. Viena puse sutepame kremu ir uždengiame su kita biskvito puse. Padedame į šaldytuvą 30 min.
 -  Karšto vandens vonelėje ištirpiname šokoladą, išimame tortą iš šaldytuvo ir apipilame ji ištirpintu šokoladu. Padedam vėl į šaldytuvą, kol šokoladas sustings.
Skonis nesiskiria nuo parduotuvėje pirkto "Kinder Deliz" skanėstu – tik viskas ekologiška ir pigau. 
REKLAMA
 
  
