REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 60 gramų cukraus pudros
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kavos (tirpi ištirpinta 4 a.š. verdančiame vandenyje)
  • 45 gramai migdolų (malti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės (esencija)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kavos kremui:
    1 v.š. miltelinio cukraus
    1 a.š. tirpios kavos miltelių, ištirpintų 2 a.š. verdančio vandens ir ataušintų
    2 v.š. kavos likerio
    250 ml plakamosios grietinėlės
    Papuošimui tarkuoto šokolado

    Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Dubenyje išplakite kiaušinių trynius su miltiniu cukrumi iki tirštos vienalytės masės. Tuomet įplakite maltus migdolus, ištirpintą kavą ir vanilės esenciją. Dubenyje iki purios masės išplakti baltymus. Į kiaušinių trynius suberti miltus ir atsargiai sumaišyti su išplaktais baltymais. Tešlą šaukštu sudėti į sviestu išteptą kepimo tortams skirtą skardą (20 cm skersmens) ir kepti 20-25 minutes. Iškepusį palaikyti skardoje 10 minučių, o paskui išimti ir leisti atvėsti. Kai atvės biskvitą padalinti į dvi dalis.
    Paruošti kavos kremą: į grietinėlę įmaišyti cukrų, ištirpintą kavą ir likerį. Vieną jo pusę aptepti gausiai kavos kremo, tada uždengti kitą papločio pusę. Likusiu kremu aptepti torto viršų ir šonus. Torto viršų papuošti tarkuotu šokoladu.
    Skanaus!

Autorius: mia30

INGREDIENTAI:

  • 60 gramų cukraus pudros
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kavos (tirpi ištirpinta 4 a.š. verdančiame vandenyje)
  • 45 gramai migdolų (malti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės (esencija)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kavos kremui:
    1 v.š. miltelinio cukraus
    1 a.š. tirpios kavos miltelių, ištirpintų 2 a.š. verdančio vandens ir ataušintų
    2 v.š. kavos likerio
    250 ml plakamosios grietinėlės
    Papuošimui tarkuoto šokolado

    Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Dubenyje išplakite kiaušinių trynius su miltiniu cukrumi iki tirštos vienalytės masės. Tuomet įplakite maltus migdolus, ištirpintą kavą ir vanilės esenciją. Dubenyje iki purios masės išplakti baltymus. Į kiaušinių trynius suberti miltus ir atsargiai sumaišyti su išplaktais baltymais. Tešlą šaukštu sudėti į sviestu išteptą kepimo tortams skirtą skardą (20 cm skersmens) ir kepti 20-25 minutes. Iškepusį palaikyti skardoje 10 minučių, o paskui išimti ir leisti atvėsti. Kai atvės biskvitą padalinti į dvi dalis.
    Paruošti kavos kremą: į grietinėlę įmaišyti cukrų, ištirpintą kavą ir likerį. Vieną jo pusę aptepti gausiai kavos kremo, tada uždengti kitą papločio pusę. Likusiu kremu aptepti torto viršų ir šonus. Torto viršų papuošti tarkuotu šokoladu.
    Skanaus!

Autorius: mia30

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų