REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis tešlos (MANTINGA sluoksniuota)
  • Įdarui:
  • 500 gramų vyšnių (konservuotos arba šaldytos)
  • 120 gramų cukraus pudros
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas brendžio
  • Glajui:
  • 700 gramų grietinės ( 30 %)
  • 250 gramų cukraus pudros
  • Papuošimui:
  • šiek tiek šokoladas
  • šiek tiek šokoladas

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis tešlos (MANTINGA sluoksniuota)
  • Įdarui:
  • 500 gramų vyšnių (konservuotos arba šaldytos)
  • 120 gramų cukraus pudros
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas brendžio
  • Glajui:
  • 700 gramų grietinės ( 30 %)
  • 250 gramų cukraus pudros
  • Papuošimui:
  • šiek tiek šokoladas
  • šiek tiek šokoladas

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atšildytas ar konservuotas vyšnias (be kauliukų) sumaišyti su cukrumi, baniliniu cukrumi ir šaukštu brendžio. Palikti valandai pastovėti.
  2. Sluoksniuotą tešlą atšildyti, ištiesti ant stalo ir supjaustyti maždaug 4 -5 cm pailgomis juostelėmis. Į kiekvieną juostelę pask;leisti vyšnių įdarą ir užspausti kraštelius. Vamzdelius kepti įkaitintoje iki 200 °C temp. orkaitėje apie 20 min.
  3. Grietinė ir cukrų išplakti plaktuvu iki standumo.
  4. Atvėsusius vyšnių vamzdelius "klijuoti" su paruošta glazūra ir daryti namelį. Viršų pabarstyti tarkuotu šokoladu.

    Skanaus.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų