REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 1 česnakų
  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 stiklinė kukurūzų (konservuoti)
  • 2 vienetai morkų
  • 1 stiklinė ryžių (laukiniai, virti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 0.5 stiklinės grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 4 stiklinės sultinio (vištienos)
  • 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų (padažas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dideliame sriubos puode ant vidutinės temperatūros ištirpdome sviestą. Suberiame sukapotus svogūnus, česnaką, sutarkuotas morkas ir kepame kol apskrus. Smulkiais kubeliais supjaustytas bulves ant aukštos temperatūros virti vištienos sultinyje apie 20 minučių. Suberti miltus į kepamas daržoves ir maišyti apie 4 minutes. Supilti bulves su sultiniu į daržovių masę ir maišyti su dideliu plaktuvu kol netaps vientisa mase. Palaukti kol užvirs, sudėti visus likusius ingredientus ir dar šiek tiek pavirti. Skanaus!

Autorius: Ausryte

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 1 česnakų
  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 stiklinė kukurūzų (konservuoti)
  • 2 vienetai morkų
  • 1 stiklinė ryžių (laukiniai, virti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 0.5 stiklinės grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 4 stiklinės sultinio (vištienos)
  • 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų (padažas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dideliame sriubos puode ant vidutinės temperatūros ištirpdome sviestą. Suberiame sukapotus svogūnus, česnaką, sutarkuotas morkas ir kepame kol apskrus. Smulkiais kubeliais supjaustytas bulves ant aukštos temperatūros virti vištienos sultinyje apie 20 minučių. Suberti miltus į kepamas daržoves ir maišyti apie 4 minutes. Supilti bulves su sultiniu į daržovių masę ir maišyti su dideliu plaktuvu kol netaps vientisa mase. Palaukti kol užvirs, sudėti visus likusius ingredientus ir dar šiek tiek pavirti. Skanaus!

Autorius: Ausryte

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų