REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 3 česnakų
- 650 gramų morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos (jūros)
- 3 stiklinės sultinio (daržovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas nuskutame ir smulkiai sutarkuojame.
Nulupame svogūną bei česnako skilteles ir susmulkiname.
Įkaitiname puode aliejų ir pakepiname jame apie 2-3 min. svogūną.
Tuomet sudedame česnaką ir pakepiname 1 min.
Sudedame sutarkuotas morkas, supilame sultinį, šviežiai išspaustas 0,5 citrinos sultis, paskaniname druska ir verdame apie 15 min.
Išvirus, galima dar sutrinti arba iškart valgyti.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 3 česnakų
- 650 gramų morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos (jūros)
- 3 stiklinės sultinio (daržovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas nuskutame ir smulkiai sutarkuojame.
Nulupame svogūną bei česnako skilteles ir susmulkiname.
Įkaitiname puode aliejų ir pakepiname jame apie 2-3 min. svogūną.
Tuomet sudedame česnaką ir pakepiname 1 min.
Sudedame sutarkuotas morkas, supilame sultinį, šviežiai išspaustas 0,5 citrinos sultis, paskaniname druska ir verdame apie 15 min.
Išvirus, galima dar sutrinti arba iškart valgyti.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą