REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek svogūnų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 kilogramas kvietinių miltų
  • 0.5 litro kefyro (arba grietinė)
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui : kas mėgsta faršą galima kapoti mėsą, pvz.šoninę arba sprandinę 1 kg ir svogūnų 500g supjaustyti kubeliais viską ir įdėti šaukštą svieto ir gerai išmaišyti, įdėti pipirų druskos
    Tešlos paruošimas: miltus sutrinti su sviestu, įdėti kiaušinius druska, cukrų, įpilti kefyro arba grietinės gerai išmaišyti iškočioti . Kepti orkaitėje (nepamirškit kibinus patepti kiaušiniu, bus gražesni).

Autorius: Diana

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek svogūnų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 kilogramas kvietinių miltų
  • 0.5 litro kefyro (arba grietinė)
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui : kas mėgsta faršą galima kapoti mėsą, pvz.šoninę arba sprandinę 1 kg ir svogūnų 500g supjaustyti kubeliais viską ir įdėti šaukštą svieto ir gerai išmaišyti, įdėti pipirų druskos
    Tešlos paruošimas: miltus sutrinti su sviestu, įdėti kiaušinius druska, cukrų, įpilti kefyro arba grietinės gerai išmaišyti iškočioti . Kepti orkaitėje (nepamirškit kibinus patepti kiaušiniu, bus gražesni).

Autorius: Diana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų