Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek svogūnų
- 4 vienetai kiaušinių
- 1 kilogramas kvietinių miltų
- 0.5 litro kefyro (arba grietinė)
- šiek tiek druskos
- 200 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui : kas mėgsta faršą galima kapoti mėsą, pvz.šoninę arba sprandinę 1 kg ir svogūnų 500g supjaustyti kubeliais viską ir įdėti šaukštą svieto ir gerai išmaišyti, įdėti pipirų druskos
Tešlos paruošimas: miltus sutrinti su sviestu, įdėti kiaušinius druska, cukrų, įpilti kefyro arba grietinės gerai išmaišyti iškočioti . Kepti orkaitėje (nepamirškit kibinus patepti kiaušiniu, bus gražesni).
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek svogūnų
- 4 vienetai kiaušinių
- 1 kilogramas kvietinių miltų
- 0.5 litro kefyro (arba grietinė)
- šiek tiek druskos
- 200 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui : kas mėgsta faršą galima kapoti mėsą, pvz.šoninę arba sprandinę 1 kg ir svogūnų 500g supjaustyti kubeliais viską ir įdėti šaukštą svieto ir gerai išmaišyti, įdėti pipirų druskos
Tešlos paruošimas: miltus sutrinti su sviestu, įdėti kiaušinius druska, cukrų, įpilti kefyro arba grietinės gerai išmaišyti iškočioti . Kepti orkaitėje (nepamirškit kibinus patepti kiaušiniu, bus gražesni).
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą