REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- šiek tiek kalendrų
- 0.5 vieneto paprikų
- 50 gramų pievagrybių
- 13 vienetų krevečių be kevalo (virtos)
- 1 litras sultinio (vištienos)
- 0.5 vieneto čili pipirų
- šiek tiek citrinžolių
- 1 arbatinis šaukštelis žaliųjų citrinų (tarkuota)
- 3 valgomieji šaukštai padažo (žuvies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinti sultinį ir į jį sudėti grybus, citrinžolę, kapotus česnakus, čili, žuvies padažą ir laimo žievelę.
Užvirinti.
Tada sudėti krevetes ir papriką, supjaustytą kvadratėliais. Pavirti 1 min.
Patiekti su šviežia kalendra.
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- šiek tiek kalendrų
- 0.5 vieneto paprikų
- 50 gramų pievagrybių
- 13 vienetų krevečių be kevalo (virtos)
- 1 litras sultinio (vištienos)
- 0.5 vieneto čili pipirų
- šiek tiek citrinžolių
- 1 arbatinis šaukštelis žaliųjų citrinų (tarkuota)
- 3 valgomieji šaukštai padažo (žuvies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinti sultinį ir į jį sudėti grybus, citrinžolę, kapotus česnakus, čili, žuvies padažą ir laimo žievelę.
Užvirinti.
Tada sudėti krevetes ir papriką, supjaustytą kvadratėliais. Pavirti 1 min.
Patiekti su šviežia kalendra.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą