REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 1 vienetas pomidorų pastos (dideli)
  • 1 vienetas svogūnų (dideli)
  • 300 gramų kiaulės faršo
  • 200 gramų jautienos faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 vienetai batono (riekės)
  • 0.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek majonezo
  • 120 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (mėsai)
  • 0.5 stiklinės avižinių dribsnių (virti)
  • šiek tiek kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užmerkite batono riekes piene.
    Kiaulienos faršą sumaišykite su jautienos faršu, nusunkti bei sumaltu batonu, virtais avižiniais dribsniais, išspaustu česnaku, kiaušiniais bei prieskoniais.
    Iš gautos masės suformuokite plokščius apvalius kotletukus ir apkepkite keptuvėje su aliejumi.
    Svogūną bei pomidorą supjaustykite griežinėliais.
    Sūrį supjaustykite riekelėmis.
    Ant kiekvieno apkepto kotletuko paeiliui užtepkite kečupo, dėkite po griežinėlį svogūno, užtepkite majonezo, dėkite po griežinėlį pomidoro, vėl užtepkite majonezo ir galiausiai uždėkite sūrio riekelę.
    Taip paruoštus kotletukus kepkite apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Patiekit šiltus su salotomis bei bulvėmis.
    Gero apetito!

Autorius: Eugenija

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 1 vienetas pomidorų pastos (dideli)
  • 1 vienetas svogūnų (dideli)
  • 300 gramų kiaulės faršo
  • 200 gramų jautienos faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 vienetai batono (riekės)
  • 0.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek majonezo
  • 120 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (mėsai)
  • 0.5 stiklinės avižinių dribsnių (virti)
  • šiek tiek kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užmerkite batono riekes piene.
    Kiaulienos faršą sumaišykite su jautienos faršu, nusunkti bei sumaltu batonu, virtais avižiniais dribsniais, išspaustu česnaku, kiaušiniais bei prieskoniais.
    Iš gautos masės suformuokite plokščius apvalius kotletukus ir apkepkite keptuvėje su aliejumi.
    Svogūną bei pomidorą supjaustykite griežinėliais.
    Sūrį supjaustykite riekelėmis.
    Ant kiekvieno apkepto kotletuko paeiliui užtepkite kečupo, dėkite po griežinėlį svogūno, užtepkite majonezo, dėkite po griežinėlį pomidoro, vėl užtepkite majonezo ir galiausiai uždėkite sūrio riekelę.
    Taip paruoštus kotletukus kepkite apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Patiekit šiltus su salotomis bei bulvėmis.
    Gero apetito!

Autorius: Eugenija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų