Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 600 gramų bulvių (šviežios)
- 100 gramų kiaulės lašinių
- 6 vienetai vištienos sparnelių (rūkyti)
- 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
- 200 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lašinukus smulkiai supjaustyti, pakepinti, įpiti pieną ir dar pavirti. Įdėti šaukštelį miltų ir išplakti. Bulves nuskusti, išvirti, ant jų sudėti sparnelius ir užpilti padažu. Troškinti apie 10 min.
INGREDIENTAI:
- 600 gramų bulvių (šviežios)
- 100 gramų kiaulės lašinių
- 6 vienetai vištienos sparnelių (rūkyti)
- 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
- 200 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lašinukus smulkiai supjaustyti, pakepinti, įpiti pieną ir dar pavirti. Įdėti šaukštelį miltų ir išplakti. Bulves nuskusti, išvirti, ant jų sudėti sparnelius ir užpilti padažu. Troškinti apie 10 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą