Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų bulvių (šviežios)
  • 100 gramų kiaulės lašinių
  • 6 vienetai vištienos sparnelių (rūkyti)
  • 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
  • 200 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lašinukus smulkiai supjaustyti, pakepinti, įpiti pieną ir dar pavirti. Įdėti šaukštelį miltų ir išplakti. Bulves nuskusti, išvirti, ant jų sudėti sparnelius ir užpilti padažu. Troškinti apie 10 min.

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų bulvių (šviežios)
  • 100 gramų kiaulės lašinių
  • 6 vienetai vištienos sparnelių (rūkyti)
  • 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
  • 200 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lašinukus smulkiai supjaustyti, pakepinti, įpiti pieną ir dar pavirti. Įdėti šaukštelį miltų ir išplakti. Bulves nuskusti, išvirti, ant jų sudėti sparnelius ir užpilti padažu. Troškinti apie 10 min.

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų