REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 12 vienetų kiaušinių (putpelių)
  • 2 vienetai kiaušinių (vištų)
  • 250 gramų batono
  • 0.5 litro pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek džiovintų bazilikų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 12 vienetų kiaušinių (putpelių)
  • 2 vienetai kiaušinių (vištų)
  • 250 gramų batono
  • 0.5 litro pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek džiovintų bazilikų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Batoną išmirkome piene, nusunkiame ir sumalame kartu su mėsa. Kiaušinių trynius įmaišome į mėsą. Putpelių kiaušinius kietai išverdame, nulupame. Svogūną supjaustome kubeliais, morką sutarkuojame stambiai, česnaką sutraiškome ir kelias minutes pakepiname ant aliejaus. Daržoves supilame į mėsą, beriame žalumynus, SANTA MARIA baziliką, gardiname druska ir pipirais, prieskoniais. Gerai išmaišome.Kiaušinių baltymus išplakame iki standumo. Atsargiai įmaišome į mėsą. Puse faršo išklojame silikoninę formą keksui, išdėliojame putpelių kiaušinius ir uždengiame likusiu faršu. Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių. Ištraukiame zuikį, apverčiame, dedame ant kepimo popieriumi išklotą skardą ir dar kelias minutes pakepiname, kol truputį apskrunda.

Autorius: Jelena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų