REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto batono ((prancūziškas))
  • 150 gramų silkių (ZIGMO)
  • 0.5 vieneto agurkų ((ilgavaisis))
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai acto ((baltojo vyno))
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai (juodi)
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto batono ((prancūziškas))
  • 150 gramų silkių (ZIGMO)
  • 0.5 vieneto agurkų ((ilgavaisis))
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai acto ((baltojo vyno))
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai (juodi)
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Prancūzišką batoną supjaustyti riekutėmis ir paskrudinti orkaitėje 200°C temperatūroje , kol paraus. Agurką supjaustyti plonais griežinėliais ir mirkyti apie 15 minučių alyvuogių aliejaus, vyno acto, druskos bei pipirų mišinyje. Silkę ir svogūnus supjaustyti smulkiais gabaliukais, juos pagardinti šviežiais krapais. Ant skrudintos duonos dėti marinate mirkytą agurko griežinėlį, o ant jo - silkę su svogūnais.
    Sumuštinukus galima pašlakstyti likusiu marinatu.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų