REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai morkų
- 50 gramų žirnių (šaldyti/konservuoti)
- 200 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- 30 gramų sviesto
- 1 ir 4/5 litro sultinio (daržovių)
- 100 gramų žiedinių kopūstų
- 250 gramų lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supilkite į puodą sultinį, sudėkite prieskonius, susmulkintą žiedinį kopūstą, ištirpintą sviestą, virkite kol užverda.
Ištirpinkite keptuvėje sviestą, pakepinkite jame kubeliais supjaustytas nuskustas morkas ir sudėkite į sriubą.
Sudėkite į puodą žirnius, supilkite pieną ir pavirkite dar apie 5-10 min.
Patiekite šiltą.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai morkų
- 50 gramų žirnių (šaldyti/konservuoti)
- 200 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- 30 gramų sviesto
- 1 ir 4/5 litro sultinio (daržovių)
- 100 gramų žiedinių kopūstų
- 250 gramų lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supilkite į puodą sultinį, sudėkite prieskonius, susmulkintą žiedinį kopūstą, ištirpintą sviestą, virkite kol užverda.
Ištirpinkite keptuvėje sviestą, pakepinkite jame kubeliais supjaustytas nuskustas morkas ir sudėkite į sriubą.
Sudėkite į puodą žirnius, supilkite pieną ir pavirkite dar apie 5-10 min.
Patiekite šiltą.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą