Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek agurkų
- šiek tiek citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek petražolių (kapotos)
- 1 vienetas porų
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių
- 1 vienetas svogūnų
- 125 gramai silkių (su pomidorais)
- šiek tiek druskos
- 40 gramų sviesto
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
- šiek tiek žaliųjų pipirų (malti)
- šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)
- 80 gramų sūris (tepamas su žalumynais)
- 2 valgomieji šaukštai padažo (čili)
- 1 vienetas duonos (Baguette)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pakepiname keptuvėje su sviestu svogūnus ir porus.
Susmulkiname silkę ir sumaišome su pakepintu svogūnų bei poru, sūriu, čili padažu, garstyčiomis, šlakeliu šviežių citrinų sulčių bei prieskoniais.
Gautą masę sutepame ant duonos riekelių ir patiekiame papuošę petražolėmis, citrinos bei agurko griežinėliais.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek agurkų
- šiek tiek citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek petražolių (kapotos)
- 1 vienetas porų
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių
- 1 vienetas svogūnų
- 125 gramai silkių (su pomidorais)
- šiek tiek druskos
- 40 gramų sviesto
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
- šiek tiek žaliųjų pipirų (malti)
- šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)
- 80 gramų sūris (tepamas su žalumynais)
- 2 valgomieji šaukštai padažo (čili)
- 1 vienetas duonos (Baguette)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pakepiname keptuvėje su sviestu svogūnus ir porus.
Susmulkiname silkę ir sumaišome su pakepintu svogūnų bei poru, sūriu, čili padažu, garstyčiomis, šlakeliu šviežių citrinų sulčių bei prieskoniais.
Gautą masę sutepame ant duonos riekelių ir patiekiame papuošę petražolėmis, citrinos bei agurko griežinėliais.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą