Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 500 gramų kiaulės faršo
- 5 vienetai kiaušinių
- 1 vienetas batono (mirkytas piene)
- 200 gramų majonezo
- 200 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
- šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 4 kiaušinius išplakame su majonezu ir sudedame tarkuotą sūrį.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir supilame plakinį.
Dedame į 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 15 min.
Išėmę ataušiname ir gausiai pabarstome smulkintais svogūnų laiškais.
Ant viršaus dedame su batonu, 1 kiaušiniu ir prieskoniais išminkytą faršą.
Tada susukame į vyniotinį.
Dedame į kepimo rankovę.
Į kepimo skardą įpilame truputį vandens, įdedame zuikį, dedame 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 40 min.
Išėmę iš orkaitės, paliekame, kad pilnai atšaltų.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 500 gramų kiaulės faršo
- 5 vienetai kiaušinių
- 1 vienetas batono (mirkytas piene)
- 200 gramų majonezo
- 200 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
- šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 4 kiaušinius išplakame su majonezu ir sudedame tarkuotą sūrį.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir supilame plakinį.
Dedame į 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 15 min.
Išėmę ataušiname ir gausiai pabarstome smulkintais svogūnų laiškais.
Ant viršaus dedame su batonu, 1 kiaušiniu ir prieskoniais išminkytą faršą.
Tada susukame į vyniotinį.
Dedame į kepimo rankovę.
Į kepimo skardą įpilame truputį vandens, įdedame zuikį, dedame 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 40 min.
Išėmę iš orkaitės, paliekame, kad pilnai atšaltų.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą