REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji)
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 100 gramų ryžių
  • 3 vienetai svogūnų
  • 300 gramų baravykų (švieži)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (žvėrienos)
  • šiek tiek mėtų (lapeliai)
  • 500 gramų stirnienos
  • 0.5 stiklinės pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Stirnieną nuplauti, supjaustyti plonais griežinėliais, nusausinti. Į įkaitintą keptuvę sudėti mėsą ir kepti vidutinėje temperatūroje 3-4 min. iš abiejų pusių, kol paskrus. Mėsą išimti ir sudėti į dubenį.

    Į keptuvę berti supjaustytus baravykus, smulkiai supjaustytus svogūnus, griežinėliais supjaustytas paprikas, nuluptus be sėklų pomidorus, pagardinti prieskoniais. Uždengti dangčiu ir sumažinti temperatūrą iki minimumo, troškinti 10-12 min. Įpilti pusę stiklinės pomidorų tyrės, įmesti susmulkintą lauro lapą, išspausti česnako skilteles, sudėti mėsą ir troškinti 10-12min.
    Patiekti su ryžiais, papuošti mėtos lapeliais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų