Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 250 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas porų
- 1 vienetas silkių (filė)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 80 mililitrų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 15 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi 2 porcijos.
Silkę supjaustyti nedideliais gabaliukais ir pamerkti piene.
Bulves supjaustyti kubeliais, porą - žiedais.
Į puodą supilti aliejų, sudėti sviestą, sumesti porus ir truputį pakepinti.
Tada sumesti bulves ir patroškinti 2 min., pastoviai maišant.
Po 2 min. įpilti verdančio vandens, kad apsemtų daržoves, ir virti, kol išvirs bulvės.
Atvėsintą sriubą suplakti su blenderiu, supilti grietinėlę ir sudėti prieskonius.
Patiekti sriubą atvėsintą su silkės gabaliukais.
Galima sriubą pašildyti, bet tada, vietoje silkės, pabarstyti tarkuoto sūrio.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 250 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas porų
- 1 vienetas silkių (filė)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 80 mililitrų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 15 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi 2 porcijos.
Silkę supjaustyti nedideliais gabaliukais ir pamerkti piene.
Bulves supjaustyti kubeliais, porą - žiedais.
Į puodą supilti aliejų, sudėti sviestą, sumesti porus ir truputį pakepinti.
Tada sumesti bulves ir patroškinti 2 min., pastoviai maišant.
Po 2 min. įpilti verdančio vandens, kad apsemtų daržoves, ir virti, kol išvirs bulvės.
Atvėsintą sriubą suplakti su blenderiu, supilti grietinėlę ir sudėti prieskonius.
Patiekti sriubą atvėsintą su silkės gabaliukais.
Galima sriubą pašildyti, bet tada, vietoje silkės, pabarstyti tarkuoto sūrio.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą