• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas silkių (filė)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 80 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 15 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi 2 porcijos.
    Silkę supjaustyti nedideliais gabaliukais ir pamerkti piene.
    Bulves supjaustyti kubeliais, porą - žiedais.
    Į puodą supilti aliejų, sudėti sviestą, sumesti porus ir truputį pakepinti.
    Tada sumesti bulves ir patroškinti 2 min., pastoviai maišant.
    Po 2 min. įpilti verdančio vandens, kad apsemtų daržoves, ir virti, kol išvirs bulvės.
    Atvėsintą sriubą suplakti su blenderiu, supilti grietinėlę ir sudėti prieskonius.
    Patiekti sriubą atvėsintą su silkės gabaliukais.
    Galima sriubą pašildyti, bet tada, vietoje silkės, pabarstyti tarkuoto sūrio.
    Skanaus.

Autorius: Vycka

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas silkių (filė)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 80 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 15 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi 2 porcijos.
    Silkę supjaustyti nedideliais gabaliukais ir pamerkti piene.
    Bulves supjaustyti kubeliais, porą - žiedais.
    Į puodą supilti aliejų, sudėti sviestą, sumesti porus ir truputį pakepinti.
    Tada sumesti bulves ir patroškinti 2 min., pastoviai maišant.
    Po 2 min. įpilti verdančio vandens, kad apsemtų daržoves, ir virti, kol išvirs bulvės.
    Atvėsintą sriubą suplakti su blenderiu, supilti grietinėlę ir sudėti prieskonius.
    Patiekti sriubą atvėsintą su silkės gabaliukais.
    Galima sriubą pašildyti, bet tada, vietoje silkės, pabarstyti tarkuoto sūrio.
    Skanaus.

Autorius: Vycka

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų