Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių (didelės)
- 2 vienetai morkų
- 2 vienetai svogūnų
- 4 vienetai dešrelių
- 6 vienetai pievagrybių
- 2 vienetai sultinio (kubeliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nuskusti supjaustyti ir įdėti į puodą su vandeniu. Morkas taip pat nuskusti ir supjaustyti, įdėti druskos į puodą. Pievagrybius supjaustyti ir dėti į pakaitintą keptuvę su aliejumi, pakepinti, tada dėti svogūnus supjaustytus, tai pat pakepinti. Galime įdėti pipirų, druskos į keptuvę, tada dešreles pakepinti.
Į puodą reikia įdėti du kubelius sultinio, kai viskas išverda sudėti keptuvės masę į puodą, pamaišyti ir paragauti.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių (didelės)
- 2 vienetai morkų
- 2 vienetai svogūnų
- 4 vienetai dešrelių
- 6 vienetai pievagrybių
- 2 vienetai sultinio (kubeliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nuskusti supjaustyti ir įdėti į puodą su vandeniu. Morkas taip pat nuskusti ir supjaustyti, įdėti druskos į puodą. Pievagrybius supjaustyti ir dėti į pakaitintą keptuvę su aliejumi, pakepinti, tada dėti svogūnus supjaustytus, tai pat pakepinti. Galime įdėti pipirų, druskos į keptuvę, tada dešreles pakepinti.
Į puodą reikia įdėti du kubelius sultinio, kai viskas išverda sudėti keptuvės masę į puodą, pamaišyti ir paragauti.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą