INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   paprikų (raudona) 
  -   šiek tiek   špinatų 
  -   50 mililitrų   baltojo vyno (sausas arba pusiau sausas) 
  -   šiek tiek   makaronų (spaghetti) 
  -   šiek tiek   krevečių be kevalo 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Pirmiausia išverdame makaronus. 
 
 Kol verda makaronai įkaitiname keptuvę, į įkaitintą keptuvę dedam krevetes, papriką, supjaustytą kvadratėliais, špinatus, galima įdėti prieskonių (aš dėjau baziliką ir aštrius prieskonius). 
 
 Į keptuvę įpilame vyno (apie 50ml) ir dedame į keptuvę išvirusius makaronus, nepamirštame maišyti. Troškiname apie 10min.
 
 Skanaus!   
    Autorius: Justė 
           INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   paprikų (raudona) 
  -   šiek tiek   špinatų 
  -   50 mililitrų   baltojo vyno (sausas arba pusiau sausas) 
  -   šiek tiek   makaronų (spaghetti) 
  -   šiek tiek   krevečių be kevalo 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Pirmiausia išverdame makaronus. 
 
 Kol verda makaronai įkaitiname keptuvę, į įkaitintą keptuvę dedam krevetes, papriką, supjaustytą kvadratėliais, špinatus, galima įdėti prieskonių (aš dėjau baziliką ir aštrius prieskonius). 
 
 Į keptuvę įpilame vyno (apie 50ml) ir dedame į keptuvę išvirusius makaronus, nepamirštame maišyti. Troškiname apie 10min.
 
 Skanaus!   
    Autorius: Justė 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI