• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 skiltelės cukraus
  • 30 gramų kepimo miltelių
  • 6 valgomieji šaukštai kakavos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 stiklinė vandens (verdantis)
  • 1 stiklinė aliejaus
  • 600 gramų šokoladas
  • 600 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek šokoladas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 skiltelės cukraus
  • 30 gramų kepimo miltelių
  • 6 valgomieji šaukštai kakavos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 stiklinė vandens (verdantis)
  • 1 stiklinė aliejaus
  • 600 gramų šokoladas
  • 600 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek šokoladas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šokoladinis biskvitas: (gaminamas iš vakaro)

    Sumaišyti sausus produktus.
    Kiaušinius išplakti su aliejumi.
    į kiaušinių masę supilame puse pieno, išplakame, tada puse sauso mišinio, išplakame, likusį pieną , išplakame ir likusį sausą mišinį.
    įpilame karšto vandens ir gerai išplakame.
    Kepame 180°C temp. orkaitėje 40 min.
    Biskvitą geriausia išlaikyti 8 val. prieš panaudojant.
  2. Šokoladinis kremas:
    "Ganaš'as" (gaminamas iš vakaro)
    susmulkiname 200 g šokolado ir užpilame karšta grietinėle (200 ml.)
    po minutės gerai išmaišome ir paliekame nakčiai šaldytuve.
  3. Šokoladiniai putėsiai (ruošiami prieš sutepant tortą)
    susmulkiname 200 gr šokolado ir užpilame karšta grietinėle (200 ml.)
    po minutės gerai išmaišome , kai atauš gerai išplakame iki putėsių.
  4. Šokoladas papuošimui:
    200 gr. šokolado ištirpiname karštoje grietinėlėje (200 ml.) - dar šiltą šokoladą reikės užpilti ant torto .
  5. PAPUOŠIMAS

    Biskvitą supjaustome ir pertepame Ganašu, uždedame kitą biskvitą ir sutepame putėsiais. Ant viršaus uždedame likusį biskvitą. Viršų apipilame grietinėlėje ištirpintu šokoladu.
    Papuošiame šokoladukais ir cukrinės masės figurėlėm.

Autorius: Vitalija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų